Напрежението от последните дни между шеф Петров и футболиста Даниел

...
Напрежението от последните дни между шеф Петров и футболиста Даниел
Коментари Харесай

Шеф Петров към Роналдо: Ще те заколя като агне, ще те разпоря!

Напрежението от последните дни сред началник Петров и футболиста Даниел Златков ескалира довечера в Къщата на "ВИП Брадър ".


При следващия скандал посред им готвачът насочи закани за ликвидиране към двойника на Кристиано Роналдо. Всичко стартира от една на пръв взор безобидна обстановка. Златков ритна капака на кошчето за отпадък, а шефът одобри действието му като персонално посягане.

"Риташ ми и ми скачаш! Ще те вкарам в пандиза и там ще те създадат жена! Ще ти намерят нещо в колата, беличко, по тази причина внимавай! Мене ли ще ме наричаш смешник?! Цяла България ти се смее, че се правиш на клоун и се наричаш Роналдо ", стартира следващата си словесна канонада началник Петров.



"Ти си позор за македонците, твоят филм е гелчето и татуировките. Ей, в случай че ми посегнеш, ще те заколям! Ако ме удариш, ще те разпоря! Ще те отворя като агне ", продължи с безскрупулни закани Боби Петров.



Ситуацията се нажежи до алено и се наложи персонално Биг Брадър да потуши изключителната обстановка, като прикани кулинаря в изповедалнята.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР