Напрежението е осезаемо и хората се притесняват. В групите, в

...
Напрежението е осезаемо и хората се притесняват. В групите, в
Коментари Харесай

Българка в САЩ: Говори се за преврат

„ Напрежението е осезаемо и хората се тормозят. В групите, в които членувам, се приказват доста неща, в това число и за прелом, който следва да настъпи. Това, което ме безпокои, че се постанова една голяма цензура от Фейсбук ”. Така разяснява размириците в Капитолия Бойка Попова - създател на българско учебно заведение във Вашингтон. Тя приказва пред Нова тв.

Според нея Доналд Тръмп не може да командва тълпата от недоволни. „ Той сътвори предпоставките и разкри доста неща на бял свят. Хвърли светлина върху измами, които би трябвало да се проверяват ”, уточни Попова.

Българката е на мнение, че недоволството ще ескалира. „ Смятам, че ще има напрежение, защото до 20 януари нещата са непредсказуеми. Твърди се, че Тръмп е във военна база в Тексас. Той не е разгласил от 8 часа нищо, макар че е доста деен ”, сподели тя.

Попова добави, че не е ясно кои са уредниците на размириците от тази нощ. 

„ Ще има безредици, тъй като хората в групите разясняват, че са подготвени да заловен оръжието. Разочаровани са, че Тръмп не дава сигнали и желае всичко да мине по кротичък път ”, заключи Бойка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР