Напрегнатото очакване в Съединените щати продължава и все още не

...
Напрегнатото очакване в Съединените щати продължава и все още не
Коментари Харесай

Изборите в САЩ: Още броят бюлетини

Напрегнатото очакване в Съединените щати продължава и към момента не е ясно, кой ще е идващият президент. Все още се броят бюлетините, пристигнали по пощата в щатите Джорджия, Невада, Пенсилвания и Аризона. Джо Байдън е на крачка от успеха, само че Доналд Тръмп се готви да води правосъдна борба. Пред публицисти в Белия дом той още веднъж съобщи, че се счита за победител на президентските избори и упрекна демократите, че се пробват да му откраднат успеха, заяви Нова тв.

„ Целта ни е да защитим неприкосновеността на изборите. Няма да позволим на корупцията да открадне такива значими избори или които и да са избори и не можем да допуснем някой да принуждава гласоподавателите да замълчат или да фалшифицира резултатите от вота. Смятаме, че ще спечелим изборите доста елементарно. Ще има доста правосъдни каузи, тъй като имаме доста доказателства и евентуално нещата ще приключат в най-висшия съд на страната ”, уточни президентът Доналд Тръмп.

„ Не се съмняваме, че когато броенето завърши, сенатор Харис и аз ще бъдем оповестени за спечелили. Затова апелирам всички да останат спокойни, всички хора да останат спокойни. Процесът работи. Преброяването завършва и ще знаем доста скоро. Така че благодаря на всички за търпението. Но би трябвало да преброим гласовете ”, съобщи Джо Байдън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР