Направихме резултат, граничен за влизане в парламента. Но социологическите проучвания

...
Направихме резултат, граничен за влизане в парламента. Но социологическите проучвания
Коментари Харесай

Костадин Костадинов, „Възраждане“: Отиваме към скорошни избори

„ Направихме резултат, граничен за влизане в Народното събрание. Но социологическите изследвания повлияха на хората . Ние настояваме за специфична държавна институция, която да управлява тези организации, които могат мощно да манипулират публичното мнение “. Това сподели пред БНР водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов. 

Според него на партията е липсвало медийно наличие по време на предизборната акция

„ В чужбина „ Възраждане “ е пета политическа мощ, изпреварваме Българска социалистическа партия и сме малко след ГЕРБ. Там вотът не се манипулира. Този избор демонстрира какъв би трябвало да е вотът в България “. 

В предаването „ 12+3 “ Костадинов добави: 

Отиваме към скорошни избори . Иначе би се случило държавно управление вид „ Димитър Попов “, така наречен експертно държавно управление, или още по-лошо - „ Любен Беров “, кабинет, който ще потъне в задкулисие.  Изходът е или неопределен кабинет, поставяйки ни в още по-унизителна колониална взаимозависимост от Съединени американски щати, или нови избори . Новите избори ще имат преимущество, че за първи път от 12 години изборите няма да се вършат от администрация на ГЕРБ... В момента, в който ГЕРБ изтърве ръководството, пътят е един и надолу, където ще се разпадне “.  

Интервюто с Костадин Костадинов можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР