Направих забележка на един тъмен субект в трамвая, че не

...
Направих забележка на един тъмен субект в трамвая, че не
Коментари Харесай

Виктор Димчев с горещ коментар за скандала с президента и носенето на маски на открито

Направих забележка на един мрачен индивид в трамвая, че не носи маска. Озлоби се и искаше да ми отреже главата. Млад, рекох си, кофти образование. После в метрото направих забележка на младежи без маски. Сложиха си за половин минута, след това демонстративно ги махнаха. Това написа фотографът и режисьор Виктор Димчев в персоналния си профил във Facebook във връзка стягането на противоепидемичните ограничения и носенето на маски навън.

"Българи, национали по някакъв спорт. Рекох си, младежи. После се сетих за Радев и изгорените на площада маски, които ни пречат да приказваме, та се сетих, че тъпотията не разграничава етнос и възраст ", написа той.



В пост по-рано през днешния ден, Димчев разяснява и абсурда с прибирането на президента и делегацията му от Естония, откакто стана ясно, че президентът е бил в контакт със инфектирания с ковид началник на Военновъздушни сили ген.-майор Димитър Петров.

"Чудя се за какво някои хора се чудят какво отношение имат естонците към Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, все едно се е срещал с съветския патриарх, с цел да му ближе подметките, все едно се е снимал до Путин като че ли е по-нисък от него, все едно съветниците му са разследвани за предаване на държавни секрети на северняшки разведки с визия за България. Ще рече човек, че му нямат доверие, а той подобен почтен червен военачалник, че някогашният мъж на жена му е началник на предизборния щаб на партията, която го избра, когато се ожени за нея ", написа още Виктор Димчев.

Направих забележка на един мрачен индивид в трамвая, че не носи маска. Озлоби се и искаше да ми отреже главата. Млад,...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР