Направете ми прическа като на Дженифър Анистън“, фраза, която често

...
Направете ми прическа като на Дженифър Анистън“, фраза, която често
Коментари Харесай

Четири тайни за стайлинг на косата от Дженифър Анистън

" Направете ми прическа като на Дженифър Анистън “, фраза, която постоянно се чува в салоните за хубост от края на 90-те години. Модата на етажираната подстрижка, правата коса и мелирането последователно се завръща.

Именно звездата от паметния сериал „ Приятели ” разпространява правата и лъскава коса, като събира възхитените погледи на милиони почитателите. Трудно е да се каже до каква степен гладката коса на Джен е въпрос на ген и до каква степен на стайлинг, само че Анистън разчита извънредно доста на уменията на своите положителни другари фризьорът Крис Макмилан и колористът Майкъл Канале.



Дженифър и Крис Макмилан

фотография: @MRCHRISMCMILLAN




Трите обичани продукта за коса на Дженифър Анистън, които й оказват помощ да поддържа хубостта и здравето на косата си са:

ТОНИРАЩ СПРЕЙ

За леко ободряване и огряване на боядисаната коса Дженифър употребява специфични тониращи спрейове за стилизиране на косата. Те постоянно ще ви спасят в сложни обстановки, когато нямате време да отидете в салона и би трябвало незабавно да си извършите прическа. Няколко впръсквания и къдриците към този момент не наподобяват толкоз безумно.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР