Направената аутопсия на намерената мъртва 23-годишна френска гражданка до сградата

...
Направената аутопсия на намерената мъртва 23-годишна френска гражданка до сградата
Коментари Харесай

Няма следи от насилие върху обесилата се французойка в Ловеч

Направената аутопсия на откритата мъртва 23-годишна френска гражданка до постройката на регионалната администрация в Ловеч не е открила следи от принуждение или обезчестяване.

Това заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров. По думите му тя е умряла в резултат на обесване. Разследващите не престават да работят и по двете версии - ликвидиране и самоубийство. Петров добави, че при започване на идната седмица ще станат ясни резултатите от взетите кръвни проби, които ще открият дали момичето е било използвало опиати и алкохол. "Провеждат се разпити. Издирват се лица, с които е била в заведението. Знае се с кого е била там ", сподели още Кирил Петров. Той разясни, че се преглеждат и записи от камери за видеонаблюдение.

Припомняме, момичето бе открито мъртво през вчерашния ден сутринта. Сигналът за това бе подаден от охранител в регионалната администрация. Той описа, че преди да видят тялото, са разкрили мобилен телефон и облекла, застъпени с чистачката на предното стъкло на автомобил.

Разследването се води под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура-Ловеч,образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР