Нaпoследък усилено се говори, че румънката Мадалина Геня е новата

...
Нaпoследък усилено се говори, че румънката Мадалина Геня е новата
Коментари Харесай

Новата тръпка на Григор Димитров зашемети всички на фестивала в Кан

Нaпoследък интензивно се приказва, че румънката Мадалина Геня е новата възлюбена на най-хубавия български тенисист Григор Димитров.

Тя взе присъединяване в Кан във връзка премиерата на кино лентата на Мартин Скорсезе „ Убийците на цветната луна “ и зашемети с неповторима секси рокля. 

at attending the film premier of “Killers of the Flower Moon ”
— PINKO (@PINKO)
На премиерата присъединяване взе и Ирина Шейк, която беше облечена в дълга, наситено синя рокля с многослоен тюл, както и актьорите Леонардо ди Каприо, Лили Гладстон и Робърт Де Ниро. Филмът съставлява тричасова драма, която се развива през 20-те години на предишния век и наблюдава сътрудници на ФБР, изпратени да проверяват убийствата на членове на индианското племе Осейдж в Оклахома. 



Към Ирина Шейк се причислиха още звездни модели, измежду които Алекса Чънг, Наоми Кембъл, Грейс Елизабет, Сара Сампайо, Алесандра Амброзио, Адриана Лима и някогашната другарка на Ди Каприо Лорена Рей.

Салма Хайек, Изабел Юпер и Кирстен Дънст също участваха. Кейт Бланшет даже взе сина си.

Бурните овации на публиката за „ Убийците на цветната луна “ на Скорсезе продължиха девет минути, като не стопираха след края на финалните надписи и включването на осветлението в залата, написа " Варайъти ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР