Напоследък шоуто Като две капки вода е пълно със скандали,

...
Напоследък шоуто Като две капки вода е пълно със скандали,
Коментари Харесай

Рачков ухапа лошо Лили Иванова. Последствията

Напоследък шоуто " Като две капки вода " е цялостно със кавги, а част от тях се дължат на " смешките и закачките " на Димитър Рачков. Комикът си разреши да захапе доста неприятно Лили Иванова и това взриви обществените мрежи.

След осъществяването на поп фолк дивата Анелия, която трябваше да влезе в обувките на световноизвестната звезда Адел, Рачков не устоя изреди някои любопитни обстоятелства за Адел - че когато е на 19, кръщава албума си 19, същото се случва и на 21, а по-късно и на 30-годишна възраст.

" Добре, че Лили Иванова не го прави, че какво щяхме да вършим... ", обърна се с усмивка към сътрудника си Геро Рачков и незабавно провокира одобрително кимване от журиращия в панела Фънки.

Както е известно Димитър Ковачев от години таи не изключително положителни усеща към примата на родната известна музика, като не пропуща да сбърка съзнателно ударението на семейството й, когато му се отдаде такава опция.

Е, в този момент не Фънки, а Рачков закачи огромната българска певица, а реакциите в обществените мрежи по негов адрес, са унищожителни. " Къде е Лили Иванова, къде си ти, бе, палячо! Ако не е тя няма какви тъпотии да дрънкаш!!! Жалък си! ", гласи единствено една от жлъчните реакции, написа Марица.-.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР