Напоследък OnePlus и Oppo не се справят много добре в

...
Напоследък OnePlus и Oppo не се справят много добре в
Коментари Харесай

OnePlus и Oppo отричат слуховете за намеренията си да напуснат Европа

Напоследък OnePlus и Oppo не се оправят доста добре в Европа, а патентният спор с Nokia докара до забележителен спад в продажбите на устройствата на марките в района. На този декор се появиха известия, че фирмите може да се отдръпват от пазарите на Европейски Съюз. Представители на OnePlus и Oppo обаче отхвърлиха тази информация.

По-рано медиите писаха, че Oppo се готви да напусне пазарите в Германия и Англия. Беше маркирано, че макар интереса на европейците към смарт телефоните на Oppo, възвръщаемостта на вложенията в района е ниска и производителят на процедура работи на загуба. Друг източник съобщи, че Oppo и OnePlus може да изоставен пазарите на доста страни от Европейски Съюз, като приключат с бизнеса си в Германия, Обединеното кралство, Франция и Нидерландия. Беше маркирано, че към този момент двете марки ще останат в Испания, Швейцария, Италия и някои други страни, само че това може да се промени в бъдеще.
-->
Неотдавна OnePlus и Oppo изгубиха патентния си спор с Nokia в Германия и вследствие на това двете марки към този момент не могат да популяризират продуктите си в тази страна. Представители на китайските марки обаче отхвърлиха, че имат намерение да се отдръпват от европейските пазари.

" OnePlus няма желание да напуща Европа и Обединеното кралство и поддържа постоянна активност на локалните пазари. OnePlus ще продължи да влага в Европа и да предлага на клиентите си все по-иновативни артикули и решения ", съобщи представител на OnePlus.

" Oppo и OnePlus са ориентирани към всички европейски пазари. Имахме превъзходен старт на 2023 година с сполучливото стартиране на някои артикули в Европа и имаме подготвеност за бъдещи артикули до края на годината. Както постоянно, Oppo и OnePlus ще продължат да дават на потребителите новаторски артикули и най-хубавите в класа си услуги ", разяснява въпроса представител на OnePlus.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР