Напоследък Дженифър Лопес е по-щастлива от всякога и това определено

...
Напоследък Дженифър Лопес е по-щастлива от всякога и това определено
Коментари Харесай

Дженифър Лопес в Can’t Get Enough - как певицата се пошегува със себе си

Напоследък Дженифър Лопес е по-щастлива от всеки път и това несъмнено си проличава. От повече от година тя е омъжена за огромната си обич Бен Афлек, който я кара да цъфти на инат на възрастта. И сигурно любовта е нейното огромно ентусиазъм и в професионален проект.

Певицата стартира годината с представянето на песента  " Can " t Get Enough ", която е част от идния й албум This is Me... Now. Тя е с присъщото за Лопес танцувално звучене, а във видеото към нея я виждаме в ролята на младоженка - не един път, а няколко пъти.

Джей Ло споделя " да " на няколко мъже поредно, сменяйки и разнообразни булчински рокли. А измежду гостите на ексцентричната гала са нейните другари, които цъкат с уста, разясняват и я подлагат на критика за любовните й избори. Но най-после всичко приключва добре - с общ танц със комплицирана хореография - тъкмо в стила на певицата.

В песента тя приказва за същинската обич и за това какъв брой мощно има вяра в нея, каква романтичка е и така нататък Но накрая се оказва, че всичко е единствено в фантазиите й, а в реалност тя е в кабинета на своя психотерапевт и единственото, което я вълнува, е нейната работа. Или най-малко това демонстрира на останалите.

А всички тези обстоятелства ни карат да си мислим, че в тази ария Лопес споделя част от своята същинска история. Именно това тя удостовери и пред публицистите при раздаването на премиите Златен глобус. За дълго чакания си албум Лопес споделя, че той споделя история за това по какъв начин откакто са ти разрушили сърцето може отново да повярваш в любовта.

" Аз съм един тип специалист в същинския живот. Не толкоз по браковете, колкото по сватбите ", майтапи се сама със себе си тя. И добавя, че не се взима доста на съществено, а приема живота като едно " бясно премеждие ", в което има възходи и падения, по тази причина не спираш да се опитваш и в никакъв случай не се предаваш, цитират я от She Knows.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР