Напоследък често чуваме, че трябва да пием чай от джинджифил

...
Напоследък често чуваме, че трябва да пием чай от джинджифил
Коментари Харесай

Джинджифилът се бори с рака и с признаците на стареене

Напоследък постоянно чуваме, че би трябвало да пием чай от джинджифил при първите признаци на простуда. На всички дами обаче им е ясно, че той е ужасно помощно средство и при намаляване.

Или както споделят античните мъдреци: “Да приемате по 1-2 супени лъжици свеж или на прахуляк джинджифил дневно работи ужасно ”. “Ако желаете да вземете повече, говорете с вашия доктор, защото джинджифилът може да пречи на някои медикаменти ”, поучава доктор Кристи Брисет, президент на 80 Twenty Nutrition.

Тя споделя, че с изключение на на чай (добавяте ½ ч.л. свеж джинджифил във вряща вода и го оставяте да ври към 10-20 мин.), може да го комбинирате с круша или като добавка в плодовата салата. Може също по този начин да го добавяте вместо чесън към някои ястия. Възможностите са безкрайни, когато се употребява като фалшификация.

Ето и кои са другите огромни изгоди на джинджифила за здравето и хубостта:

Ще накара кожата ви да засияе
Джинджифилът съдържа субстанции, които потискат възпаленията в организма и работят като естествено болкоуспокояващо. Противовъзпалителните му изгоди също по този начин могат да оказват помощ за усмиряване на зачервената и раздразнена кожа. Последни проучвания разкриват, че комбинацията от куркума и джинджифил оказва помощ на кожата да усъвършенства външния си тип и да се почисти доста по-бързо.

Бори се с рака и първите признаци на стареенето
Джинджифилът има богато наличие на антиоксиданти, които оказват помощ на тялото да се защищити от рак, изключително от рак на яйчниците, споделя доктор Карън Ансел. Тези субстанции също по този начин защищават кожата от нездравословните свободни радикали, които въздействат върху производството на колагена, а това ни оказва помощ да изглеждаме по-млади.

 Джинджифилът се бори с рака и с признаците на стареене

Помага при гадене и при отичане
Чаша чай от джинджифил оказва помощ при проблеми със стомаха и се оправя бързо с подуването и газовете, споделя доктор Брисет. Като цяло, джинджифилът е средство, което облекчава гаденето, без значение дали то е провокирано по време на пътешестване, при възобновяване от химиотерапия или утринно гадене при бременност.

Намалява неприятния холестерол
Брисет е безапелационна, че джинджифилът може да помогне за намаление равнищата на LDL холестерола, който се счита за нездравословната вариация, а по този метод се понижава риска от сърдечно-съдови болести. Нещо повече, неговите свойства могат да оказват помощ да се предотврати образуването на кръвни съсиреци и да понижи риска от инфаркт и инсулт. Тя предизвестява, че при положение, че приемате медикаменти за разреждане на кръвта, би трябвало да се консултирате с вашия доктор, преди да започнете приема на повече джинджифил.

Бори се с настинките
Джинджифилът се бори с възпаленията, поради своите антимикробни и противогъбични свойства, като повиша имунитета. В случай, че към този момент сте заболели, може да се възстановите по-бързо като изпиете следната напитка: чаша гореща вода с две супени лъжици свеж настърган джинджифил, сок от един лимон и половин супена лъжица мед.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР