Наполи и Барселона не се победиха. Те завършиха 1:1 в

...
Наполи и Барселона не се победиха. Те завършиха 1:1 в
Коментари Харесай

Наполи и Барселона решават всичко в Испания

Наполи и Барселона не се победиха. Те приключиха 1:1 в първи дуел от осминафиналната борба сред италианския и испанския първенец в Шампионската лига. На стадиона, носещ името на починалия популярен аржентинец, Барселона имаше превъзходство в първия час игра и разумно поведе с гол на Роберт Левандовски в 60-ата минута.

Полякът е в най-хубавата си форма като попадения за сезона – пет в последните четири срещи. Изглеждаше, че този гол ще прати Наполи на реванша с пасив, само че домакините се разсъниха. И тяхната звездна деветка изравни – Виктор Осимен се пребори и вкара за 1:1 в 75-ата минута, вдигайки трибуните.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Нигерийската звезда не бе осъществил гол за клуба си от 16 декември. Той пропусна мачове поради Купата на Африка, а и бе безплоден в тези, в които игра. Осимен (на главната фотография горе) обаче е суперзвезда и неслучайно се чака през лятото неаполитанците да го продадат на европейски исполин за най-малко 110 милиона евро.

Това е трети конфликт в елиминации на двата клуба, като и в двата случая до момента каталунците отиват напред. Те са любимец и преди реванша на 12 март, само че първенците на Италия – Наполи просто нямат какво да губят. И двата отбора се показват надалеч от упованията в локалните шампионати.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР