Написахме писмо до ОССЕ и ПАСЕ, защото служебни министри си

...
Написахме писмо до ОССЕ и ПАСЕ, защото служебни министри си
Коментари Харесай

Нинова: Написахме писмо до ОССЕ и ПАСЕ заради служебния кабинет


„ Написахме писмо до ОССЕ и ПАСЕ, тъй като служебни министри си разрешават да излизат сега и да разясняват процеси в, да поставят етикети на партията. “ Това разяснява водачът на.

Тя съобщи, че още на предните избори ОССЕ е излязла с констатация за интервенция в изборните процеси от страна на служебното държавно управление.

На въпрос не могат ли министри, част от да приказват за партията, тя сподели, че никой не ги е упълномощавал да го вършат и ги предложения да изразят мнението си на Национален съвет.

„ Но те не идват. Нека да дойдат на конгреси, да си кажат какво ги боли. А те идват, не са записват, с цел да провалят форума и с цел да може партията да отиде на избори “, счита още водачът на левицата.

Тя разяснява, че на конгреса през уикенда ще се разиска както локалните избори, по този начин и парламентарните. По думите ѝ би трябвало да има смяна към съвременно ляво и да се намерения за работещите хора.

Нинова изясни, че ще се разиска и новата стратегия на партията.

Лидерът на не се тормози от новата левица. Напротив Нинова сподели, че дори са поканени да обсъдят обединяване за идния прдсрочен избор през април.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР