„Напълно разбираме отговорността пред България и пред народа си. И

...
„Напълно разбираме отговорността пред България и пред народа си. И
Коментари Харесай

Нинова: На България й трябват днес не партийци, а държавници


„ Напълно разбираме отговорността пред България и пред народа си. И ви убеждавам, че по-късно Националният съвет ще вземе най-хубавото решение за отечеството и за хората. Изразявам пред нас безпокойство, че загледани всеки в своята дребна, егоистична партийна борба, ще пропуснем огромната смяна. Защото през днешния ден на България трябват, не партийци, а държавници. И мисля, че самоуверено, отговорно и почтено, можем да кажем, че ние имаме своята визия по какъв начин да се развива България “.

С тези думи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се обърна към социалистите от цялата страна, събрали се на митинг-концерт в Борисовата градина по случай 1 май.

Днес за Българска социалистическа партия е доста значим ден. Сигурно няма да е пресилено да ви кажа, че ще е исторически. На нас се падна отговорността за финален мандат. Напълно разбираме тежестта на тази отговорност. Напълно разбираме отговорността пред България и пред народа си ", добави още Нинова.

Тя приказва и за резултатите на Българска социалистическа партия от изборите на 4 април. За отговорността и за загубата: " Скъпи, социалисти от цялата страна, знам че ви тежи загубата на изборите. Знам, че чувствате, че не е заслужена, тъй като доста се трудихме последните 4 години, само че по този начин реши народът. Може би не сме създали нещо, както би трябвало. Ще го създадем. През 1886 година на първата стачка, а и на всички следващи през годините и в света, хора са бити, задържани, а някои и са убивани, само че никой в никакъв случай и на никое място не е съумял да арестува и да убие порива за независимост, за заслужен живот, за правдивост и за взаимност. Този ентусиазъм ни води и през днешния ден. За това най-после ще ви кажа - в никакъв случай не се предавайте. Винаги продължавайте напред. И това, за което се борим ще успее. Трябват ни воля и сили да продължим. Знам, че го можем. Знам, че сте почтени, че сте умни, почтени българи и мислите за Отечеството и народа си. Така че горе главите, кураж, не се предавайте, продължаваме. Честит празник, почтени трудови хора. Честити светли Великденски празници, български фамилии. Бъдете здрави и мощни. България ще пребъде и народът ни ще добрува ", акцентира Корнелия Нинова.

Празникът на Българска социалистическа партия и на в. ДУМА през днешния ден бе под наслов „ Достоен труд - заслужен живот “.

Днес партията отбелязва и 130 години от проведеното социалистическо придвижване в страната.

Нинова посои още, че „ моделът Борисов “ към момента не е опустошен и прикани за общи старания политическите партии това да се случи. Тя повтори, че Българска социалистическа партия са подали ръка на новите партии в Народното събрание, само че не пропусна да означи, че част от дейностите им са учудващи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР