Напълно очаквано от ирландците селекцията на Ейре се държа цинично

...
Напълно очаквано от ирландците селекцията на Ейре се държа цинично
Коментари Харесай

Неуки ирландци опитаха да пречат на България U17 преди решителната квалфиикация

Напълно предстоящо от ирландците селекцията на Ейре се държа цинично в часовете преди решителната европейска подготовка против България U17. Двата тима обитават един хотел в португалския град Визеу, а футболистите на Ирландия подвигаха звук до късните часове на деня преди датата на срещата сред двата отбора.

Футболистите на България пък помолиха ирландците учтиво да прекратят спонтанното си соаре на терасата в хотела, с цел да могат да отпочинат и възстановят, след което британците започнаха разбори по отношение на “лъвчетата” на географско равнище. Пропуските в знанията на ирландците не трябва да се подценяват, сравнявайки българският език с съветския.

Припомняме, че Ирландия няма нито една извоювана точка до този миг във файнъл-стейджа в Португалия, до момента в който дребните "лъвчета " имат изцяло действителен късмет да си обезпечат място на финалите на Европейското състезание в Израел през месец май.

Селекцията на Йордан Петков се изправя против този си противник в 17.00 часа българско време, а срещата може да наблюдавате онлайн в Gong.bg.

Драган Иванов, специфичен делегат на Gong.bg в Португалия
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР