Напълно нов, непредвидим, супер емоционален и вълнуващ етап на крос

...
Напълно нов, непредвидим, супер емоционален и вълнуващ етап на крос
Коментари Харесай

Крос битки на живо в Гласът на България

Напълно нов, непредвидим, супер прочувствен и трогателен стадий на крос борбите следва тази неделя в „ Гласът на България “ от 20 ч. по bTV. В него треньорите – Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, по собствен избор ще изправят участник от тима си, против участник от всеки различен конкурентен тим. В епизода ще има общо шест крос борби, а 12-те финалисти, които стигнаха до тук след нокаутите, ще се борят за единствено 6 места на сцената на огромния край. Неочаквани обрати, усмивки и сълзи ще съпътстват осъществяванията онлайн, а музикалното съревнование може да се обърне безусловно „ с главата надолу “ – тъкмо преди финалa, другата неделя.
В първия лайв концерт за сезона от сцената ще звучат зашеметяващи осъществявания на шлагерите на - Adele, Queen, Ray Charles, Billie Eilish, Hozier и други, а епизодът ще стартира стремително с общо осъществяване на песента “You’ve Got the Love” на Florance + The Machine. Тази и идната неделя, бендът на „ Гласът на България “ ще бъде в по-голям състав, а към него ще се причислят едни от най-хубавите музиканти на България.
Зрелищни образни резултати и превъзходна танцова хореография онлайн, ще внесат още повече въодушевление за самите реализатори, за всички в залата, а и за феновете пред екраните. А те, феновете, за първи път в неделя, ще имат опция да поддържат своя любимец в конкуренцията, като гласоподават за него на оповестените по време на епизода номера.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР