Напълно нов асфалтов път води към логистичния център на Валерий

...
Напълно нов асфалтов път води към логистичния център на Валерий
Коментари Харесай

„Валерий С и М Груп“ вложи 90 хил. лв. в нов път в село Труд

Напълно нов асфалтов път води към логистичния център на „ Валерий С и М Груп “ АД в село Труд. Инвестицията от 90 хиляди лева в пътната инфраструктура е на самата компания, която към този момент 30 години е водач на българския пазар в областта на търговията с професионални и занимание принадлежности, машини и консумативи. 



„ Вложихме 2,2 милиона лева – с заем от банка – и с тях приключваме изцяло четвъртия стадий от разширението на Търговско-логистичен център- Пловдив. Отделно влагаме 90 хиляди лева, в построяването на новия път, чиито ползватели ще бъдат живеещите в с. Труд и прилежащите предприятия “, посочи за „ Марица “ Стоян Иванов, изпълнителен шеф на Валерий С и М Груп АД. Събитието събра на едно място кметът на с. Труд Красимир Минков и Николай Стаматов, зам. кметът в община Марица. Сред гостите беше арх. Бъчварова, Надежда Парлъкова, представители на надзора и още доста бизнес сътрудници на компанията.



Началото на логистичния център е сложено през 2012 година, когато „ Валерий С и М Груп “ АД прави първата копка и стартира построяването му. Година по-късно, през 2013 година се открива построената част от предприятието, а то е с РЗП - 3000 кв. м. През февруари 2014-а е направено и първото му уголемение от 780 кв. м. През 2020 година, макар ковид и заканите от транспортен безпорядък в целия свят, Управлението на „ Валерий С и М Груп “ АД взема решение да продължи бизнеса си в България. Така 2022 година Търговско-логистичен център- Пловдив надгражда до 6000 палето места. Освен това се построява директна и комфортна пътна връзка със средства на компанията и над 35 работни места, върху личен парцел от 11 000 кв.м.



Създадена през 1992 година „ Валерий С и М Груп “ АД е един от водачите на българския пазар в областта на търговията с професионални и занимание принадлежности, машини и консумативи. Днес измежду сътрудниците й са производители от Турция, Германия, Австрия, Франция, Италия, Испания, Русия, Украйна, Румъния, Полша, Дания, Англия, Пакистан, Тайван, Корея, Сан Марино, Косово, Индия и други. Вече 30 години компанията основава и развива лични марки: PREMIUM HD, DECOREX HD, MMS, както и е извънреден представител за България на наложили се в света в търговски марки като AKFIX, CETAFORM, HERLY, YAPARLAR, RTRMAX и доста други.



През месец май, тази година, Валерий С и М Груп означи своята юбилейна годишнина, с грандиозно празненство в София, на което участваха 300 посетители и със специфичното присъединяване на Орлин Горанов, Деси Добрева, Милица Гладнишка и други известни персони. 



Валерий С и М Груп АД приготвя и особено издание на азбучник „ 30 години Валерий С и М Груп – ИСТОРИЯ С БЪДЕЩЕ! “, с изненади и подарък – илюстрации на 30 български владетели, в поддръжка на националната горделивост и обичаи.

Снимки: Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР