Напълно безсмислена акция. Казаха ми, че правят акция в различни

...
Напълно безсмислена акция. Казаха ми, че правят акция в различни
Коментари Харесай

Васил Божков за акцията в офисите му: Това е политическа репресия, в България има хунта от двама души

„ Напълно безсмислена акция. Казаха ми, че вършат акция в разнообразни компании, единствено една беше обвързвана с мен “. Това съобщи обвиненият предприемач Васил Божков във връзка почналата в петък спецакция в офисите му. Тя се организира взаимно от Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи и Главна дирекция „ Национална полиция ". Според една от версиите акцията е обвързвана с следствието към убийството на Алексей Петров. Претърсват се парцели на ул. „ Московска “, бул. „ Мадрид “ и на още няколко адреса в центъра.

„ Не си припомням коя е, стотици компании са минали през мен. На ул. " Дунав " не знам какво вършат, не знам какво вършат и по другите офиси, само че това е тъкмо като 2020 година Нямам офиси на никое място към този момент, всичко унищожиха. Аз се занимавам с политика, това е политическа принуда. Нищо общо нямам с Алексей Петров и в никакъв случай не съм имал. Не съм имал и общ бизнес “. Това съобщи предприемачът Васил Божков пред медиите.

" Всички против хунтата. Вие не знаете ли, че в България има хунта от двама души към този момент - Пеевски и Борисов и прилепени към тях прилепалки като Политическа партия и други сходни. И основана изкуствена съпротива в лицето на " Възраждане ", сподели още Божков. „ Правят се неща за отклонение на вниманието, 11 милиарда изчезнаха, не споделиха защо “, съобщи Божков. " Слагат се комфортни хора, може ли политик, който не е бил правист да стане парламентарен арбитър, няма ли да му е неловко да седи с тези хора ", сподели той във връзка предложенията за нови членове на Конституционния съд.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР