Нападението над зърнопроизводителите е престъпление. Всички производители на зърно бачкат като

...
Нападението над зърнопроизводителите е престъпление.
Всички производители на зърно бачкат като
Коментари Харесай

Кибер ДС срещу зърнар ДС

Нападението над зърнопроизводителите е закононарушение.

Всички производители на зърно работят като луди, на първо място. Повечето от земеделците са наследствени земеделци. Тези хора имат земи и не им е било елементарно, нито когато дядовците на васкотерзиевците им взеха земите, нито когато им ги върнаха в „ действителни граници “. Повечето от тях са хора на достойнството, труда и отговорността. Хора на хляба.

Разбира се, измежду тях има изключения – нечестни, хитри овластени хора, прочее множеството от тях също имат родители от Държавна сигурност. Те са придобили своите земи и капитали непочтено. Но също работят и – забележете – като васкотерзиевците – способстват за богатствата на страната.

Светослав Дичевски, прочут като Октопода, върти милиарди и има над 1% от територията на Република България. Родата му е от Държавна сигурност. Сега е охулван, тъй като води митинги, дружно с други „ зърнари “, паралелно с останалите производители на зърно.

Васил Терзиев също е с рода от Държавна сигурност. Върти милиарди. Преди години, твърди, взел участие в митинги, дружно с други честни българи, против мафията.

Сега хората на Васко Терзиев атакуват хората на Светослав Дичевски, макар че и двамата стачкуват, че и двамата имат рода от Държавна сигурност, че и двамата въртят милиарди.

Едните били положителните, другите били неприятните.

Онези, които не беседват в политика, си потеглят. Толкова е съществено, че дори не си го представяте.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР