Нападение и грабеж на таксиметров шофьор са извършени тази нощ

...
Нападение и грабеж на таксиметров шофьор са извършени тази нощ
Коментари Харесай

Дрогирани младежи обраха таксиметров шофьор


Нападение и обир на таксиметров водач са осъществени тази нощ на пътя Казанлък - Стара Загора. Шофьорът е от града на розите. Група младежи наемат таксито му от село Горно Черковище и потеглят за Стара Загора. В региона на село Змейово, те заплашват таксиметровия водач с нож и го удрят. Водачът губи ръководството на автомобила се блъска в посока на придвижването. Пътниците му лишават мобилния телефон, парите с които разполагал и заобикалят от мястото на престъплението, оповестява БГНЕС.

Преминаващ водач подава сигнал към диспечер на таксиметровата компания - притежател на таксито, за аварирала кола. От Казанлък потеглят няколко автомобила, с цел да оказват помощ на своя сътрудник. Своевременно уведомяват и органите на реда.

Пристигайки на място схващат какво се е случило. При извършените незабавни издирвателни мероприятия от органите на реда, полицията открива причинителите на към 300 метра от мястото на случая. Групата повикала второ такси, което да ги откара до Стара Загора. Извършителите са арестувани, следва да им бъдат повдигнати обвинявания. Тест е открил приложимост на наркотични субстанции от страна на младежите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР