Нападателят-ветеран Валери Божинов подписа нов договор с Левски, който ще

...
Нападателят-ветеран Валери Божинов подписа нов договор с Левски, който ще
Коментари Харесай

И Валери Божинов подписа нов договор с "Левски"

Нападателят-ветеран Валери Божинов подписа нов контракт с " Левски ", който ще е за един сезон, заяви клубът. В формалното известие се изрича признателност на някогашния национал, " че остана правилен на обичания си клуб в един от най-тежките му интервали " и му се " пожелава доста бъдещи щастливи мигове със „ синята “ фланелка. "

Божинов стана следващият от играчите на " Левски ", които преподписаха нови договори със " сините ". Преди някогашния национал това направиха близнаците Борислав и Радослав Цоневи и Адриан Краев, които ще останат още най-малко година в отбора.

Днес " Левски " подписа публично и с едно ново попълнение - защитника Христофор Хубчев. 25-годишният младеж на клуба парафира договор за един сезон. Преди това той изкара две години в " Етър ", а е викан и в националните тимове на България до 17, 19 и 21 г. 

Феновете на " сините " ще могат да видят в игра всички попълнения в състава на контролата против " Етър " на следващия ден от 18.30 ч. За аудитория ще бъде отворен само бранш А на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР