Нападателят Валери Божинов говори пред италианското издание La Stampa говори

...
Нападателят Валери Божинов говори пред италианското издание La Stampa говори
Коментари Харесай

Божинов: Уча много за треньор

Нападателят Валери Божинов приказва пред италианското издание La Stampa приказва преди мача сред някогашните му Ювентус и Фионрентина. бфс

" Какъв мач чакам? Очаквам да бъде под напрежение, двата тима се оправят добре. Юве са намерили последователност, а Фиорентина ми харесва поради метода, по който играе. В последна сметка това е съвсем дерби, уповавам се да бъде изпълнено с голове и без напрежение сред почитателите. Дано най-хубавият тим да победи ", стартира Божинов.

" Липсва ми теренът, само че тялото ми е изтощено. Футболът за повече от 20 години се промени, темпото се увеличи прекалено много и има потребност от ново потомство. Сега изучавам доста,за треньор и имам опция да упражнявам на терена на Левски.

Виждаше се, че Душан има нещо особено, имаше страхотна физика и беше механически над междинното равнище. Но на първо място имаше апетит. Да преминеш в Ювентус и да се докажеш незабавно не е елементарно, само че съм сигурен, че в случай че остане, ще покаже цялостната си стойност. Юве може да се цели в Скудетото, въпреки че ще бъде мъчно ".

" Не е елементарно да преминеш в Юве и незабавно да докажеш това, което можеше да направиш може би във Фиорентина, само че съм сигурен, че Душан ще покаже цялата си стойност, като остане в Юве. Той има физика, скорост, техника. Знае по какъв начин да играе за тима и може да вкарва голове. Освен това той към момента е доста млад, дано не забравяме това. Да, не се колебая, че той е верният централен нападател за Юве ", показа още Божинов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР