Нападателят Станислав Иванов сподели огромното си разочарование от контузията, която

...
Нападателят Станислав Иванов сподели огромното си разочарование от контузията, която
Коментари Харесай

Станислав Иванов: Контузията ме натъжи, но съм мотивиран да се възстановя възможно най-скоро

Нападателят Станислав Иванов показа голямото си отчаяние от травмата, която ще го извади близо четири месеца от игра за Чикаго Файър. Стаси е стимулиран да се завърне на терена допустимо най-скоро. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Спортал ":

" Операцията мина сполучливо и още на следващия ден стартирам рехабилитация. Една седмица ще съм с патерици, само че това е част от живота. Много ме е гняв, защото първо се контузих самичък, след което се очакваше да не присъствам три седмици, а през днешния ден се разсънвам след интервенцията и ми споделят четири месеца. Това ме натъжи, само че съм стимулиран да се възстановя допустимо най-бързо. Вече съм си вкъщи и виждам напред.

Съжалявам, че се контузих, само че е станало към този момент. Получих контузията преди 10 дни на тренировката. Тогава обърнах самичък коляното си. Това стана тъкмо преди първата ни инспекцията за сезона против Ню Йорк Сити, в която се очакваше да пускам от първата минута като ляво крило. Почивах няколко дни, след което възобнових занимания, само че лекарите ми споделиха, че би трябвало да се оперирам, защото имам разкъсан менискус, само че при интервенцията станало ясно, че е по-сложно и ще би трябвало да се възвръщам по-дълго ".
 Тежка травма връхлетя Стаси Иванов, навън е за 4 месеца
Тежка травма връхлетя Стаси Иванов, навън е за 4 месеца

Неприятна вест от Съединени американски щати
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР