Нападателят на ЦСКА - София Дюкенс Назон се намира в

...
Нападателят на ЦСКА - София Дюкенс Назон се намира в
Коментари Харесай

В Хаити впечатлени от сезона на Дюкенс Назон

Нападателят на ЦСКА - София Дюкенс Назон се намира в страхотна форма и не стопира да бележи с алената фланелка. Хаитянският звяр, както назовават Назон, към този момент има 14 гола и 5 асистенции в 30 мача за отбора на Саша Илич във всички шампионати през акцията.

Формата на голаджията не остана незабелязана в родината му Хаити, където локалното издание " Le Quotidien d’Haiti news " посвети материал на футболиста, който е и национал на родината си.

В него се показва, че пристигналият на стадион " Българска войска " с контракт до 2025 година футболист е почнал доста добре в шампионат, в който не е играл до този миг, и е с съществена заслуга за това, ЦСКА - София да е водач във краткотрайното класиране.
 Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg " Домът на почитателите " за огромното дерби сред ЦСКА - София и Левски
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР