Нападателят на Тотнъм и Бразилия – Ричарлисон, взе отношение по

...
Нападателят на Тотнъм и Бразилия – Ричарлисон, взе отношение по
Коментари Харесай

Ричарлисон в опит да обори Мбапе: Нима в Европа няма слаби отбори?

Нападателят на Тотнъм и Бразилия – Ричарлисон, взе отношение във връзка изявление на Килиан Мбапе отпреди близо година. Тогава звездата на френския народен тим и ПСЖ съобщи, че южноамериканският футбол е по-слаб от европейския.

Бившият състезател на Евертън даде изявление за YouTube канала на журналистката Изабела Паляри, в който отбрани футбола на родния си континент: „ Южноамериканският футбол е доста сложен за игра, играе се на огромна надморска височина, да вземем за пример в Боливия, както виждате, това е доста мъчно.

„ Бях част от тима и доста страдахме, с цел да се приспособяваме. Всеки може да приказва каквото желае. Както в Южна Америка има слаби тимове, съгласно Мбапе, по този начин и в Европа има такива. Мисля, че няма значение, няма какво да приказваме “.

„ Независимо дали на тренировки или на мачове, без значение дали ни харесва или не, ние сме футболисти и работим на високо равнище и не желаеме да получим травма, която да отнеме фантазията ни да играем на Световно състезание. Така че ние се стараем да бъдем по-внимателни, тъй като фантазията ни е да играем на Световно състезание и малко ни е боязън “, приключи острието на „ Селесао “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР