Нападателят на Тотнъм Хюн-мин Сон заяви, че съжалява за раздялата

...
Нападателят на Тотнъм Хюн-мин Сон заяви, че съжалява за раздялата
Коментари Харесай

Хюн-Мин Сон: Чувствам се отговорен за напускането на Конте

Нападателят на Тотнъм Хюн-мин Сон съобщи, че съжалява за раздялата на лондонския клуб с мениджъра Антонио Конте и се усеща виновен. 30-годишният кореец приключи като водещ изпълнител във Висшата лига в предходния сезон, отбелязвайки 23 гола, с цел да помогне на " шпорите да заемат четвърто място в класирането под управлението на Конте. Този сезон Сон има единствено 6 попадения в британското състезание.

Тотнъм се раздели с италианския треньор в неделя, осем дни, откакто той дефинира футболистите като егоистични, липсва им екипен дух и не могат да играят напрегнат на конференцията след равенството 3:3 против Саутхямптън.

" Като състезател, в действителност скърбя. Антонио Конте е треньор от международна класа и имахме хубави моменти дружно ", сподели Хюн-мин Сон след провалянето на Република Корея с 1:2 от Уругвай в контрола, играна в Сеул във вторник.

" Трябваше да играя по-добре. Чувствам се виновен за раздялата с него, тъй като не помагах на клуба толкоз доста. Благодарен съм за това, което той направи. Той е страховит треньор и има доста опит. Ще го поддържам в бъдеще ", разяснява още Сон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР