Нападателят на Сърбия Александър Митрович стана поредния играч от националния

...
Нападателят на Сърбия Александър Митрович стана поредния играч от националния
Коментари Харесай

Митрович: В съблекалнята настъпи тишина, тези три мача показаха колко е трудно

Нападателят на Сърбия Александър Митрович стана следващия състезател от националния отбор на “плавите ”, който приказва след разочароващото проваляне от Швейцария с 3:2, което “подпечата ” отпадането на западните ни съседи. Той вкара изравнителното попадение за 1:1 в дуела, само че в последна сметка бе позволена загуба. 
 Швейцария и Сърбия изиграха следващия шедьовър в Катар, “кръстоносците ” са на 1/8-финалите Швейцария и Сърбия изиграха следващия шедьовър в Катар, “кръстоносците ” са на 1/8-финалите
“Не знам какво да кажа, всички сме доста прочувствени. В съблекалнята настъпи цялостна тишина. Тежко проваляне и тежък миг за всички ни. Раздадохме се оптимално, само че очевидно това не бе задоволително. Разочаровани сме. Знаем каква поддръжка имахме и я чакахме, а в този момент ще има рецензии, които би трябвало да понесем философски. Ще отнеме време, с цел да се уталожат пристрастеностите и да се проучва станалото. Това очевидно бе нашият най-много в този миг, въпреки че можехме да се оправим по-добре в избрани елементи. Швейцария през днешния ден бе по-добра. 
55  Сърбия - Швейцария 2:3, група
Този тим е дружно отдавна, треньорът също е с нас. Можем да спечелим всеки мач, както и да го загубим, само че това е нашият жанр. Тези три мача потвърдиха какъв брой е мъчно да се стигне до тук, тъй че няма защо да съжаляваме. Сигурен съм, че този тим няма да се съобщи и ще даде всичко за фланелката, ” съобщи Митрович.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР