Нападателят на Наполи Джовани Симеоне преживя емоционална вечер, след като

...
Нападателят на Наполи Джовани Симеоне преживя емоционална вечер, след като
Коментари Харесай

Защо синът на Чоло Симеоне се разплака при гола срещу Ливърпул

Нападателят на Наполи Джовани Симеоне претърпя прочувствена вечер, откакто се разписа още при дебюта си в Шампионската лига. Синът на Диего Симеоне се появи като промяна още през първото полувреме в дуела с Ливърпул и осъществя за 3:0 малко преди паузата. Направи усещане, че той се разплака и целуна китката си. След мача Симеоне разкри забавен факт.

“Едва бях навършил 14 години, когато си татуирах логото на ШЛ. И ето, че 12 години по-късно аз съм тук и означих гол. Винаги съм си мечтал за този момент и няма какво друго да кажа. Борих се, с цел да стигна дотук и ето ме ”, съобщи нападателят пред Amazon Prime Video Italia.

Симеоне-младши призна, че преди всеки дуел приказва с татко си, който е отпред на Атлетико Мадрид: “За тази среща той ми сподели, че мога да се оправя добре, в случай че ми гласоподават доверие и това се случи. Обикновено приказваме за по 2 минути, само че го вършим преди всеки мач ”.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР