Нападателят на Локомотив Пловдив - Бирсент Карагарен, беше избран за

...
Нападателят на Локомотив Пловдив - Бирсент Карагарен, беше избран за
Коментари Харесай

Бирсент Карагерен преди мача с Левски: Тактически, ако си добре подготвен, побеждаваш в този мач

Нападателят на Локомотив Пловдив - Бирсент Карагарен, беше определен за състезател на 13-ия кръг в шампионата. Офанзивният играч коментира и  идното дерби с Левски. Той е на мнение, че " смърфовете " не се опасяват от никой, само че в това време не е елементарно да преодолееш Левски.

" Благодаря за премията. Радващото за мен е, че вкарах двата гола в този кръг и победихме. Надявам се да продължа да въвеждам и тимът да върви напред ", стартира Карагарен.

" Целта е първо да играем в шестицата и по-късно да се класираме в Европа. Отборът е доста добър и има качествата да играе в Европа. Ще дадем всичко от себе си ", продължи той.

" Не обичам да разясня съдиите и ВАР. Мисля, че би трябвало да им се даде малко време. Системата е нова, в комисията се пробват да подобрят нещата. Трябва да има повече камери. Мисля, че с времето нещата ще се оправят ".

" Кадрови проблеми нямаме. Мисля, че единствено Петър Витанов има леки проблеми. Атмосферата е като преди дерби. Убеден съм, че всички ще дадат максимума от себе си, с цел да завоюват мача. Страх в никакъв случай няма. Ние сме Локо Пловдив, играем всеки мач за победа. Не е елементарно да преодолееш Левски. Голям тим са, с фенска маса. Играем мъчно против тях. Мисля, че рецептата е да се раздаваш на максимума. Тактически, в случай че си добре квалифициран, побеждаваш в този мач ", съобщи той.
 Александър Томаш е с позитивен баланс на
Александър Томаш е с позитивен баланс на " Герена "

Като треньор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР