Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино заяви, че се наслаждава на

...
Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино заяви, че се наслаждава на
Коментари Харесай

Фирмино: Винаги искам повече

Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино съобщи, че се любува на най-хубавия сезон в кариерата си на " Анфийлд ", само че остава " разтревожен " за финала на Шампионската лига против Реал (Мадрид) на 26 май в Киев. 26-годишният бразилски национал има 27 гола за " алените " този сезон във всички шампионати. Той подписа и нов дълготраен контракт с клуба.

" Тази година е най-хубавата за мен в професионалната ми кариера, само че към момента съм малко " разтревожен " преди финала. Аз постоянно желая повече, да се усъвършенствам и усъвършенствам в бъдеще ", сподели Фирмино за уеб страницата на УЕФА.

" Би било неповторим миг, в случай че спечелим финала. Това е доста специфичен трофей, тъй като е Шампионската лига. Ако имаме задоволително шанс, можем да спечелим финала, което ще бъде доста прочувствен миг за мен и за целия тим ", добави нападателят.

" Това е първи сезон за мен в Шампионската лига и съм един от водещите голмайстори в шампионата, дружно с Кристиано Роналдо и Мохамед Салах. Много съм удовлетворен и благополучен от представянето си и от представянето на целия тим ", сподели още бразилецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР