Нападателят Мартин Камбуров е лауреатът на специалната награда „Лъвско сърце

...
Нападателят Мартин Камбуров е лауреатът на специалната награда „Лъвско сърце
Коментари Харесай

Мартин Камбуров с приза „Лъвско сърце – Трифон Иванов“


Нападателят Мартин Камбуров е лауреатът на специфичната премия „ Лъвско сърце – Трифон Иванов “ за 2017 година Тя беше учредена от Българската асоциация на спортните публицисти. Връчва се за проявени геройство и темперамент, за храброст и героизъм, за безкомпромисност и цялостно себераздаване в името на обичаната игра и на България.

На 37 години Камбуров не стопира да демонстрира темперамент и да се любува на футбола, което вгорчава живота на бранители и вратари. С 13 гола за „ Локомотив “ (Пловдив) и „ Берое “ през 2017 година той изравни достижението на различен огромен другар на Трифон Иванов – Наско Сираков. Двамата имат по 196 гола в българския хайлайф. А пред тях е единствено Петър Жеков. Поздравления за голямото достижение на Мартин Камбуров, който заради уважителни аргументи пропусна церемонията на " Футболист на година ", а неговата премия взе асистент треньорът на Берое Косьо Мирчев. " Благодаря от името на Мартин за тази премия. За огромно страдание, той нямаше по какъв начин да участва ".
Наградата връчи един от най-големите другари на Трифон Иванов, един и от най-големите български футболни магьосници - двукратният Футболист №1 на България Красимир Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР