Нападателят Дюкенс Назон ще се завърне в титулярния състав на

...
Нападателят Дюкенс Назон ще се завърне в титулярния състав на
Коментари Харесай

Двама се връщат в строя на ЦСКА

Нападателят Дюкенс Назон ще се завърне в титулярния състав на ЦСКА за гостуването на Черно море в събота от 15:00 часа.

Той пропусна равенството с Локомотив София поради насъбрани жълти картони, а то се трансформира в първото домакинство за сезона, в което армейците не съумяха да се разпишат.

Хаитянинът изтърпя наказването си и още веднъж ще попадне измежду стартовите 11 на Саша Илич, като е нападателят в най-хубава форма в отбора. Той означи 4 попадения в последните 5 дуела, в които взе присъединяване, а се регистрира и с ювелирна асистенция към Лазар Туфегджич при 4:0 против Ботев Враца, за която бе поздравен персонално от новия притежател на „ Златната топка “ Карим Бензема.

Назон бе основен воин и в дълго видео, което ЦСКА разгласява за четирите следващи победи на отбора надалеч от столицата.

„ Искам да трансформирам, желая да остана в историята на клуба. Победите ни вършат по-добри. Искаме да печелим един за различен, да се борим един за различен. Трябва да продължаваш да печелиш, с цел да останеш на върха “, съобщи той.

След изтърпяно наказване в състава на Саша Илич ще се завърне и левият краен бранител Брадли де Нойер. Той също ще стартира от първата минута на „ Тича “ за сметка на Галин Минков, написа „ Тема спорт “ и добавя, че Тибо Вион е прекомерно евентуално да приключи идното посещение на Черно море с жълт картон.

28-годишният французин има 4 публични предизвестия от началото на акцията и при последващо ще пропусне една среща на армейците. Моментът е подобаващ, защото идващият мач на отбора е визитата на третодивизионния Гигант Съединение за Купата на България.

Двубоят е на 26 ноември, събота, от 12:00 часа. Евентуалното последващо затруднение пред възпитаниците на Саша Илич ще е по-тежко, като те ще срещнат един от водачите във Втора лига Крумовград или елитния Септември. Този мач ще е финален за ЦСКА за календарната година и е плануван за 1 декември, четвъртък, от 12:00 часа.

Вион е единственият футболист на ЦСКА, който е взел присъединяване във всяка от 17-те турнирни срещи на отбора през сезона, а игра и в шестте дуела в Лигата на конференциите. Той сигурно ще получи отмора за визитата в Съединение, като е евентуално да я комбинира и с изтърпяване на наказване.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР