Наоближават абитуриентските балове, а с тях и вълненията на зрелостници,

...
Наоближават абитуриентските балове, а с тях и вълненията на зрелостници,
Коментари Харесай

Казаха каква е връзката между Холивуд и абитуриентите у нас

Наоближават абитуриентските балове, а с тях и вълненията на зрелостници, родители и родственици. Тоалетите евентуално от дълго време са купени. Какви са обаче тазгодишните трендове и какво ще забележим в абитуриентските дефилета в страната? Всяка година Холивуд много повлиява при избора на абитуриентското облекло, заяви в изявление за Българска телеграфна агенция дизайнерът Димитър Дончев, който е и основател на стилния бранд „ Дивалдо “.

Видяхме на аления килим много от така наречен „ голи рокли “. Със сигурност в балните рокли тази година ще има транспарантни детайли, даже и цели рокли, които прозират. Изработени от тюл, шифон или някакъв различен материал – това сигурно ще се наложи като наклонност. Запазват се и класическите линии, само че придадени с повече искра – пайети, декоративни срязвания и обемни форми, уточни дизайнерът.
-->
В цветовата гама – черното и бялото остават безконечен акцент и класика. Цвят фуксия също се постанова и ще забележим много рокли в такива разцветки при абитуриентките. Кралското синьо също ще бъде доста настоящо. Вива маджента, цветът на 2023 година, избран от Института за цветове „ Пантон “, към този момент стартира да отшумява. Най-вероятно няма да забележим доста рокли в този цвят, сподели още Дончев.

Повечето младежи се обрисува да заложат на спортно-елегантна визия за балната вечер – с блейзери и разнообразни градивни срязвания, както при тоалетите на девойките. При зрелостниците също се резервира и класиката, тъй че един смокинг ще свърши добра работа, безапелационен е стилният дизайнер.

„ Не би трябвало обаче да се робува на трендове и на това 100 % да си в тренда. Всеки има право да си избере своя жанр, цветовете, които най-вече му отиват. Всеки би трябвало да бъде самостоятелен. Не се стремете да бъдете факсимиле “, поучава зрелостниците, а и освен тях, дизайнерът Димитър Дончев.

Димитър Дончев е от Стара Загора, на 28 години. Завършва „ Дизайн, технологии и мениджмънт на стилната промишленост “ във Факултет „ Техника и технологии “ на Тракийския университет, а след това и „ Моден дизайн “ в Националната художествена академия в София. След това основава своя фешън бранд за дамско публично и вечерно облекло „ Дивалдо “. Създава сбирки и особено с абитуриентско облекло. За себе си споделя, че цялостен живот е изкушен от модата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР