Намиращият се в трагична спортна форма отбор на Левски поднесе

...
Намиращият се в трагична спортна форма отбор на Левски поднесе
Коментари Харесай

Трагичният "Левски" пак не можа да победи "Царско село"

Намиращият се в трагична спортна форма тим на " Левски " сервира следващо отчаяние на последователите си и за повторно през този сезон не съумя да победи " Царско село ". След като в III кръг на Ефбет лига (23 август) " сините " сензационно паднаха с 0:1 на " Герена ", в този момент въпреки всичко най-малко не изгубиха - 2:2, като посетител, въпреки да трепериха до последно, тъй като играха с двама души по-малко поради червени картони.

" Царско село " откри резултата в 20-ата мин. Тогава при центриране от свободен удар Найденов не съумя да почисти топката и тя бе засечена с глава от Бандаловски, който уцели страничната греда. Най-бърз в обстановката се оказа бранителят Кавдански, който изпревари френския защитник на " Левски " Тома Даске и бутна топката в мрежата.

Точно 2 минути по-късно " сините " съумяха да изравнят: Паулиньо изведе чудесно зад защитата Стаматов, който центрира остро, а Робърта изпревари Бандаловски и вкара своя втори гол за сезона (общо 13-о в 36 мача за тима).

Лесно пуснатият гол вбеси треньора на " Царско село " Любослав Пенев и той сърдит се прибра в съблекалните. Все отново се върна след няколко минути, само че остана край флагчето за ъглов удар, до момента в който не бе предпуреден от съдията Николай Йорданов, че няма право да е там, а край аварийна пейка. 

Малко по-късно самичък реферът Йорданов влезе във фокуса на вниманието. В 37-ата мин. Паулиньо преодоля трима играчи на " Царско село ", независимо че Раян Даскалов се опита да го смъкна с брутално влизане откъм гърба. Бразилецът въпреки всичко бе спрян - с недодялан фаул от Кавдански. Съдията сподели жълт картон на бранителя, само че тогава се намеси играчът на " Левски " Орлин Старокин, който бурно му изиска сметка за какво не демонстрира картон и на Даскалов. Заради тази свада Йорданов вдигна картон и на Старокин, който се вбеси и стартира да го наскърбява - по тази причина след още 10 секунди видя аления цвят и остави " Левски " да играе близо час с човек по-малко.

За шанс на " сините " те осъществиха незабавно след тая препирня - Станислав Иванов засече топката от 2 метра във вратата и изведе отбора си напред в резултата. 

През втората част 10-имата от " Левски " най-вече се бранеха против 11-те от " Царско село ", само че въпреки всичко получиха гол - вкара го Реян Даскалов в 64-ата мин.

Но и с това тъгите на " сините " не свършиха, тъй като в 77-ата мин. те останаха единствено деветима на терена, защото и Илия Юруков получи втори жълт картон.

В оставащите минути до края левскарите се бранеха опълченски и в последна сметка съумяха да завоюват една точка от това " посещение " в спортния комплекс на околовръстното шосе на София. В добавеното време те бяха и малко улеснени от това, че някогашният състезател на " Левски " Лъчезар Балтанов направи непотребен фаул против Мартин Райнов и също получи втори жълт картон, оставяйки " Царско село " с 10 души на терена.

След това 1:1 " Царско село " резервира 8-ото си място в, а " Левски " се изкачи с две места нагори - до 9-ото.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР