Намиращият се в отлична форма Григор Димитров подготвя съотборниците си

...
Намиращият се в отлична форма Григор Димитров подготвя съотборниците си
Коментари Харесай

Григор Димитров с ценни съвети към съотборниците си за АТР Cup

Намиращият се в отлична форма Григор Димитров приготвя съотборниците си за АТР Cup в Сидни със златни професионални препоръки, осведоми сътрудник на БЛИЦ СПОРТ от мястото на събитието.

Със успокоение и самообладание първата ни ракета предава своя опит на корта на по-младите Димитър Кузманов и Александър Донски. Отборът е обединен и с огромна доза позитивна сила се приготвя за първия си мач на 3 януари против Англия.

В Сидни е и персоналният треньор на Григор Кристиан Гро. Немският експерт взе участие интензивно във всяка една подготовка и приготвя тенисистите ни паралелно до Григор. С националите ни е и персоналният физиотерапевт на Гришо Алгис Христов.

Кузманов и Донски навлизат във все по-добра форма, откакто към този момент се аклиматизират към новите температурни условия и относително ниската за сезона влага в Австралия.

Григор е неразделно до момчетата и се стреми да ги приготви по най-хубавия метод, с цел да може дружно да се хвърлят в борбите против Англия, Белгия и Молдова.

От посолството ни в Австралия приканиха за всеобща поддръжка за нашите играчи. От своя страна Григор, Кузманов и Донски също си пожелаха повече български трикольори и последователи на трибуните.

Заради проблеми със самолета останалите ни двама национал Андриан Андреев и Александър Лазаров се причисляват по-късно тима, с цел да се включат в подготовката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР