Намираме се в залата с кривите огледала. Жестоко изкривяване на

...
Намираме се в залата с кривите огледала. Жестоко изкривяване на
Коментари Харесай

Намираме се в залата с кривите огледала. Жестоко изкривяване на реалността на всички нива!

Намираме се в залата с кривите огледала. Жестоко деформиране на действителността на всички равнища! Вече публично и от държавните управления. Много мъчно се живее в нереални облици и светове. Много мъчно се устоя такава лъжовна атмосфера. Много мъчно се излиза от тази зала. Да не кажа, че няма излизане, в случай че не се срине самата зала.

Истерията е на кресчендо към този момент!
Днес Путин и Байдън ще приказват по телефона. За следващ път да мелят едни и същи нелепости. Вероятно Байдън ще уведоми Путин по кое време да нахлуе. Казал е през вчерашния ден, че по време на олимпиадата Путин ще нападна Украйна с въздушни удари. Кажете ми, обикновено ли е това? Врагът ти да оповестява какво ще направиш ти?!? И медиите преглъщат без филтър!

Извън шегите, които доста ми горчат, обръщам внимание на обстоятелството, че единствено през тази седмица съветската страна се срещна с френския президент и министрите на външните работи и защитата на Англия и то в Москва. Абсолютно съм сигурна, че страни, които се канят да водят война, не се срещат на диалози преди този момент. Такива неща в историята няма! Стигне ли се до война, стопира говоренето и срещите. Това потвърждава моята версия, че се разиграва международен спектакъл с доста, но доста цели. От началото на годината, единствено за 40 дни, се случиха повече неща, в сравнение с цялата предходна година. Светът е във фаза на гореща война – осведомителна, хибридна, цивилизационна и здравословна, само че не и физическа война. Тя е последния гвоздей в ковчега на глобалистите, очевидно не могат без нея да задържат завесата, с която хипнотизират човечеството и в този момент със зъби и нокти се пробват да я задвижат.

Абсолютно съм сигурна, че всички международни водачи, значимите, не предателите на жанр и Родина на като нашите, знаят какво става и вземат участие с непринудено присъединяване.
Разберете, зад оповестеното протичащото се се случват напълно други неща! За някои знам, за други се догаждам, за трети не допускам, само че ги чувствам. Целта на всички не е война с оръжия и бойци, с ракети и бомби! Но тези неща служат като доста комфортна димка за действителните процеси на преразпределяне на международната геополитическа система, нейното преформатиране и основното – загубата на първенстващата роля на Запада в света след хиляди години владичество.

Като ги виждам публично, мисля, че ще пуснат някоя димка с военни дейности. Неофициално считам, че тече доста интензивно уговаряне на „следвоенния“ ред.

Каквото и да приказват, аз съм безапелационна в едно.
Всяко същински застрашаващо военно наличие и деяние на всички военни равнища в това число на равнището на разузнаването, което би заплашило Русия по какъвто и да било метод, значи единствено едно – изличаване на страната, която заплашва Русия от лицето на земята. Русия има такава опция до всяка страна в света. Затова съм сигурна, че е невероятно да приказваме за същинска война!

Повтарям, доста тежко се понасят кривите огледала! Те не са едно и две, а доста и към този момент по този начин обгърнаха съзнанието и живота, че става съвсем невероятно да се живее. И не се майтапя.

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР