Намерихме решение за липсващите средства за ВиК инфраструктурата на София.

...
Намерихме решение за липсващите средства за ВиК инфраструктурата на София.
Коментари Харесай

Васил Терзиев: С правителството намерихме решение за липсващите средства за ВиК инфраструктурата на София

" Намерихме решение за изчезналите средства за ВиК инфраструктурата на София. Заедно с Министерския съвет, не с Общинския ", това написа в профила си във Facebook кметът на София –.

" Министерски съвет на Република България утвърди с разпореждане спомагателен трансфер за целеви разноски за ВиК инфраструктурата на града ни в размер на 32 156 348 лева и спомагателен трансфер от 13 573 00 лева за разноски за защита на софийското метро за декември, за които също има дефицит в столичния бюджет ", добави той.

" Благодаря на министър-председателя, на министъра на финансите и на цялото държавно управление, че демонстрираха мъдрост и ангажираност към жителите на София, за разлика от Столичния общински съвет ", добави той.

" Изключително съм признателен на моя екип и всички ангажирани дирекции в общината за неуморната отборна работа. Едновременно с това съм компрометиран, че още веднъж страната би трябвало да избавя най-богатата община в България. И въпреки всичко това е образец, че има по какъв начин общините и страната да работят в синхрон в интерес на жителите и за практическото разрешаване на техните ежедневни проблеми ", написа още Терзиев.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР