Намереното в шахта в София тяло е на 41-г млад

...
Намереното в шахта в София тяло е на 41-г млад
Коментари Харесай

МВР втрещиха: Части от трупа на Кристиян били пръснати в цяла София. Убиецът – злобен комплексар

Намереното в шахта в София тяло е на 41-г млад мъж, столичанин, който е разгласен за търсене на 12 август, късния следобяд. Постъпил е сигнал от непосредствен родственик на 8 август. Това сподели пред bTV Живко Коцев, заместник-главен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Започнато е бързо търсене.
„ Потвърждавам, че откритите трупни остатъци са точно на този млад мъж от София “, показва той.
По думите му, убийството е осъществено на адреса, на който са открити част от трупните остатъци – в жилището на ул. „ Раковски “, наето и населявано от обвинения.
Извършителят е също млад мъж, който обитава на територията на столицата от известно време. Той е на 32 години, работил е до неотдавна като барман, сега е незает.
Извършителят и жертвата са имали другарски връзки. Касае се финансов претекст, неуредени финансови връзки.
„ В рамките на следствието започнахме изследването на неговите (на жертвата – бел. ред.) привички, установихме цялото му близки обграждане “, съобщи Коцев.
Разследващите са разговаряли с всички близки на изчезналия и са открили, че гибелта най-вероятно е настъпила в късния следобяд на 8 август.
„ Намерихме един от употребените мобилни телефони на територията на Студентски град, което ни даде съображение да считаме, че се поддържа версията за изгубване с насилствена гибел “, уточни заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Разследващите смятат, че арестуваният В.В. авансово се е подготвил за осъществяване на тежкото закононарушение.
„ Самите трупни остатъци са изхвърлени на разнообразни места в столицата с автомобил, който е на непосредствен на причинителя на закононарушението “, уточни Коцев и посочи, че това се наложило, защото причинителят нямал брошура и кола.
„ Установили сме цялото придвижване на създателя на действието и по този начин стигнахме до чувалите с трупните остатъци във Витоша “, добави той.
Според профила на психолозите В. В. е едно лице, което има комплекси, извънредно нападателен, озлобен, злопаметен и това го е материализирал в своето действие.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР