Нали се сещате за тази симпатична кучешка поза вирнат тумбак

...
Нали се сещате за тази симпатична кучешка поза вирнат тумбак
Коментари Харесай

Няколко любопитни факта за кучетата, които ще ви изумят

Нали се сещате за тази симпатична кучешка поза щръкнал търбух нагоре? Е, в случай че го видите, чувствайте се поласкани – това значи, че кучето се усеща в сигурност с вас.
1. Кучетата могат да се усмихват.
 Кои са най-здравите кучета Кои са най-здравите кучета
Порлталът Spruice Pets е съставил лист от 10 породи кучета, които се отличават с положително здраве и дълъг живот, оповестява РИА Новости. П...
Наистина се усмихват, само че не по същите аргументи, както хората. По-скоро се счита, че по този метод са усвоили късмет да получат внимание или това, което желаят. Всъщност от време на време даже може да бъде симптом на болежка или боязън.
2. Кучетата не се усещат отговорни.
Стопаните постоянно си фантазират, че когато създадат някоя беля, домашният им любим изпитва виновност. Според учените този взор е израз на реакцията на стопанина и по-скоро показва боязън от последствията. При всички случаи кучето е схванало, че е направило нещо неправилно, само че виновността е извънредно комплицирано възприятие, споделят психолозите, което е непознато даже за някои хора, а какво остава за животните.
3. Кучетата инстинктивно търсят човешка компания.
 Каква порода куче подхожда на всяка зодия? Каква порода куче подхожда на всяка зодия?
Породите кучета имат личен темперамент, по този начин както всеки зодиакален знак се отличава с нещо особено за държанието си. Вижте коя пор...
Инстинктът на кучетата им подсказва, че най-сигурният метод да оцелеят, е да бъдат покрай хората  най-често това е стопанинът. Когато сте надалеч от домашния си любим той страда освен тъй като фактически може да се привърже към вас и да му липсвате, а най-много тъй като изпитва боязън, че оцеляването му е застрашено.
4. Кучетата елементарно се привързват към хората.
Потвърдено е, че кучетата са животинският тип, кадърен да изпитва най-богата палитра от страсти. Освен това разпознават интонацията ви и сполучливо четат езика на тялото.
5. Кучетата спят по тил единствено когато се усещат в сигурност.
 Никога НЕ давайте тези храни на кучето си Никога НЕ давайте тези храни на кучето си
Много храни, предопределени за хора, са извънредно рискови за кучетата и могат да доведат до заболяване и даже гибел. Лук и чесън Вси...
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР