Наказание лишаване от свобода“ за срок от 1 година, изпълнението

...
Наказание лишаване от свобода“ за срок от 1 година, изпълнението
Коментари Харесай

РС- Кюстендил постанови условна присъда за мъж, шофирал с 3, 50 промила алкохол

Наказание „ отнемане от независимост “ за период от 1 година, осъществяването на което са отсрочва за изпитателен период от 3 години и „ санкция “ в размер на 200 лева, дефинира Районен съд – Кюстендил, като призна обвиняем за отговорен в ръководство на МПС с централизация на алкохол в кръвта от 3, 50 промила.
Съдът, под председателството на арбитър Светослав Петров признава Д. Д. / на 60 години, неосъждан / за отговорен в това, че на 03. 07. 2022 в с. Таваличево, в посока на придвижване към гр. Бобов дол е управлявал МПС „ Нисан Примера “ с централизация на алкохол в кръвта си над 1, 2 на хиляда, а точно – 3, 50 на хиляда, открито по надлежния ред.
Съдът постанова на подсъдимия и наказване „ отнемане от право да ръководи МПС “ за период от 18 месеца.
Присъдата предстои на тъжба и/ или митинг в 15- дневен период, пред Окръжен съд – Кюстендил.


И лидер на МПС блъснал пешеходка се призна за отговорен пред районен съд – Кюстендил и ще търпи условно наказване „ отнемане от независимост “

Районен съд – Кюстендил наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 5 месеца, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 3 години, във връзка с подсъдимия за нанасяне на междинна телесна щета на пешеходка. Съдът утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура и отбраната на подсъдимия.
А. А. / на 71 години, неосъждан / се признава за отговорен в това, че на 27. 09. 2022 година, на ул. „ Цар Освободител “, при ръководство на МПС – лек автомобил „ Сеат “ негова благосъстоятелност, на пешеходна пътека вид „ Зебра “ пред стадион „ Осогово “, е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, не е спрял и не е пропуснал преминаващата пешеходната пътека пешеходка Е. Н., в резултат на което я е блъснал и е провокирал ПТП, при което по несъобразителност е предизвикал междинна телесна щета – фрактура на двете кости на дясна подбедрица, довело до трайно усложнение в придвижването. Подсъдимият ще изтърпи и наказване „ отнемане от право да ръководи

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР