Наивно е да се мисли, че като омаскаряваш личности, ще

...
Наивно е да се мисли, че като омаскаряваш личности, ще
Коментари Харесай

Радев с първи думи след твърденията, че ще прави партия: Българите очакват политическа алтернатива

Наивно е да се мисли, че като омаскаряваш персони, ще промениш настроенията на хората. А те са възмутени. Цялата тази режисирана нервност издава боязън от нова партия. Този хор на страха сплоти партиите в сглобката и дребни партии, които дружно се усещат застрашени от ерозията на доверието. Появата на опция е неизбежна, да върне нормалността и европейската вероятност. Така президентът Румен Радев отговори на въпрос дали възнамерява основаване на политически план, предава 24 часа.
„ Българите чакат действителна политическа опция, която да се опълчи на взаимното изпиране и индулгенция на корупционните кавги. В момента употребяват добре позната техника – когато след вазимното изпиране не можеш да се отървеш от тежкото завещание, да създаваш подправено такова “, уточни президентът.
„ Опитомяването на водачите на ПП-ДБ дава някакви очаквания някому, че могат да подходят и към президентската институция по този начин, само че това няма да се случи “, сподели още Радев.
Радев прикани способените органи да извадят на показ цялата информация за сигнали и каузи на трупчета, в случай че има такива.
Изтъкна, че който разполага с информация за корупция, е задължен да я показа с способените органи, само че и да носи отговорност за сигналите, които подава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР