Наистина е много важно да намерите някой, който ще бъде

...
Наистина е много важно да намерите някой, който ще бъде
Коментари Харесай

Жена модел се обезобразила след пожар. Любимият й обаче не я изоставил…

Наистина е доста значимо да намерите някой, който ще бъде с вас до самия край. Ще бъде огромно благополучие, в случай че този човек ви обича, без значение от всичко. Би било чудесно  обичаният човек да може да ви поддържа по този начин, както го направил обичаният на тази жена.

 Моделът-Турия-Пит

Моделът Турия Пит живее в Австралия. През 2011 година момичето взе участие в маратон, който прекатурва целия й живот. Пробягвайки през павираната пътека, момичето се озовало в капан. Озовала се посред горски пожар, от който не съумяла да се измъкне невредима.

 австралийски-модел-изгаряния

Огънят обкръжил дамата. Не знаейки какво да направи, тя намерила заслон сред две скали, само че те бързо се нагрели от огъня. Тогава дамата решила да се избави непременно. Опитвайки се да се измъкне от огнения пъкъл, тя получила голям брой изгаряния, които съвсем й лишили живота.

След като се възстановила в болничното заведение, Турия научила, че е получила изгаряния от трета степен. По-голяма част от тялото й било изгорено. Тази покруса трансформирала външния тип на момичето до неразбираемост.

 австралийски-модел-пожар

И въпреки че към този момент било невероятно да се върне към предходния си външен тип, приятелят й решил, че ще я поддържа до края на живота й. Той даже решил да й предложи брак, когато тя била още в реанимация.

 трета-степен-изгаряния

Пожарът освен е повлиял на положението на кожата на момичето, само че и е довел до обстоятелството, че Турия изгубила 4 пръста на лявата си ръка и един на дясната. Две години се възстановявала от случая.

Но и това не спряло приятелят на Турия. Той постоянно бил до нея и даже напуснал работата си, с цел да се грижи за обичаната си. Мъжът отбелязал, че обича не лицето от лъскавото списание, а момичето с красива душа.

 жена-изгаряния

Двамата си родили момченце и до през днешния ден се обичат.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР