"Нахална и глупава лъжа" – така проф. Александър Маринов, началник

...
"Нахална и глупава лъжа" – така проф. Александър Маринов, началник
Коментари Харесай

Проф. Маринов: Управляващите излъгаха, че проектобюджетът е съгласуван с президента

"Нахална и глупава неистина " – по този начин проф. Александър Маринов, шеф на Стратегическия съвет към президента, .

"Този документ, който демонстрираха с манипулативна цел, се отнася за съгласуването на бюджета на президентството, който е малко над 8 млн. лева Това се прави от всеки първокачествен разпоредник ", изясни проф. Маринов пред bTV. Той напомни, че самата процедура дава пълномощия на държавния за вероятно несъгласие чак след приемането на бюджета в пленарната зала.

"Бюджетът е разоряващ не тъй като има доста разноски, а тъй като не е ясно защо се харчи. Може да се каже, че е избирателен, тъй като това са едни общи приказки ", акцентира ръководителят на Стратегическия съвет.

Проф. Маринов разяснява и Коронавирус абсурда с визитата на Румен Радев в Естония, която завърши предварително, откакто до домакините стигна информация, че президентът е бил в контакт със инфектиран с ковид. "Стана ясно, че Районната здравна ревизия, която би трябвало да уведоми президента, е получила тази информация във вторник, макар че министърът на опазването на здравето я заяви пред публицисти в понеделник. Доколкото разбрах, някой е уведомил президента с есемес. Няма публична връзка ", изясни той.

Според Маринов е било обикновено Румен Радев да участва персонално в Естония, защото страната ни поема председателството на самодейността „ Три морета “ – домакинство, против което Министерството на външните работи е работело интензивно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР