Наградите за победителите достигат 2000 лв.WINBET стартира турнир със залози

...
Наградите за победителите достигат 2000 лв.WINBET стартира турнир със залози
Коментари Харесай

WINBET стартира турнир със залози на живо за Шампионската лига

Наградите за спечелилите доближават 2000 лева

WINBET започва шампионат със залози „ онлайн “ за мачовете от Шампионската лига за записаните консуматори на уеб страницата. Общият награден фонд на шампионата е 25 000 лева, като спечелилият в него ще грабне награда от 2000 лева Турнирът ще продължи до 14 март.

В шампионата могат да вземат участие всички регистрирани клиенти на уеб страницата на WINBET, които слагат залози „ онлайн “ на срещите от Шампионската лига до 13 март в това число, като залозите могат да бъдат както единични, по този начин и множествени или системи.

Няма условие за минимална стойност на поставените залози. Залозите, сложени с бонус средства и на пазари с 0% марж не са годни за присъединяване в шампионата.

За всеки сполучлив залог, участниците в шампионата ще печелят точки, изчислени по формулата чиста облага от залога, умножена по коефициента, на който е подложен той.

Турнирът ще бъде разграничен на четири кръга, като след всеки кръг ще има обособени класирания на спечелилите в кръга, а в края на шампионата ще има и генерално класиране на спечелилите с най-вече получени точки от целия шампионат. Участниците могат да наблюдават за извоюваните от тях точки и класирането си в обособените кръгове и в генералното класиране на уеб страницата на WINBET.  

Индивидуалните награди за спечелилите във всеки кръг могат да доближат 750 лева Победителят в генералното класиране на шампионата ще прибере 2000 лева, а неговите подгласници на втори и трето място, надлежно ще получат награди от по 1000  и 500 лева. 

Пълна информация за разпоредбите и изискванията на шампионата на WINBET със срещите от Шампионската лига са на уеб страницата на компанията.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на   и на 


 

FaceBookTwitterPinterest

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР