Наградите на БАИТ ще бъдат връчени на официална церемония през

...
Коментари Харесай

Първи кандидатури за „Наградите на БАИТ” 2022 г.


Наградите на БАИТ ще бъдат връчени на публична гала през февруари 2023 година
(снимка: БАИТ)

Броени часове след старта на 12-ото издание на „ Наградите на БАИТ “ за 2022 година постъпиха и първите три кандидатури. Те са в категориите Журналистически принос, Младежка премия и Успешен български ИКТ продукт/услуга.

Кандидатури за състезанието се одобряват до 24.00 ч. на 11 януари 2023 година е безвъзмездна, прецизираха от Асоциацията.

В състезанието могат да вземат участие:
Образователна премия – компании, които интензивно сътрудничат с учебни заведения в Национален парк „ Бизнесът преподава ”; висши учебни заведения, създали новаторски интегрирани програми; Младежка премия – възпитаници и студенти; Журналистически принос – журналист; Публична администрация – обществени администрации (държавни или общински); Start up компании; Успешен български ИКТ продукт/услуга – компании-разработчици, регистрирани в България; Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система – компании/юридически лица от всички браншове на стопанската система, регистрирани в България, сполучливо внедрили ИКТ решение, което е ново за българския пазар.
На уеб страницата на премиите са оповестени.

Това издание на състезанието вкарва нови условия за присъединяване в. БАИТ търси да отличи положителното съдействие сред бизнеса и междинното обучение в границите на Национален парк „ Бизнесът преподава ”, както и новаторски интегрирани стратегии във висшето обучение благодарение на бизнеса.

Конкурсът тази година разполага и с освежен формуляр за кандидатстване, който се попълня по-бързо и по-лесно. Отделните полета подкрепят участниците в синтезирано и ясно структуриране на подадената информация за съответния план.

Традиционно, Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в състезанието ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining стратегия, който включва 8 семинара с фокус върху съответна тематика от сферата на ръководство на планове с гъвкави методологии, обезпечен от bTalks Live Training Platform. За спечелилите са планувани и 4 продукта „ Сиела Норма ” и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „ Сиела ”.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала през февруари 2023 година Датата и мястото ще бъдат оповестени в допълнение. Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Президента на Република България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР