Наградата Оскар“ е прагматично полезна. Сега филмът ще бъде гледан

...
Наградата Оскар“ е прагматично полезна. Сега филмът ще бъде гледан
Коментари Харесай

След Оскар-а! Путин бесен на Христо Грозев

„ Наградата „ Оскар “ е прагматично потребна. Сега филмът ще бъде гледан от най-малко още 20 млн. души. Това значи, че феновете ще бъдат осведомени с обстоятелствата, които изнасяме в този филм – Русия има стратегия за ликвидиране и елиминиране на личните си жители, на всички, които имат смелостта да тръгнат срещу властта или да се кандидатират за президенти “.

-->
Това съобщи в предаването „ Тази заран “ на бТВ проверяващият публицист Христо Грозев след церемонията за премиите „ Оскар “, на които филмът „ Навални “ бе отличен.

„ Филмът беше в огромна степен български. Идеята е българска. Голяма част от финансирането първоначално беше мое “, уточни той.

Организаторите не позволиха изказване на Володимир Зеленски, само че съгласно Грозев посланията му са били отправени.

„ Организаторите постоянно са избягвали непосредствено замесване в политическия подтекст. Режисьорът на кино лентата Даниел Роър в изявлението си съобщи позицията си във връзка с войната. Голяма част от нещата, които Зеленски би споделил, ги казахме ние “, добави той.

„ Един филм има доста по-голям прочувствен резултат върху аудиторията, в сравнение с което и да е печатно следствие. От данни, които съм получил от хора, близки до Путин, откакто той е гледал кино лентата, е бил доста разгневен. Предполагам, че филмът има връзка с заплахата за живота ми “, акцентира проверяващият публицист.

„ Единственото, което желая да насочва като обръщение, е да се внимава с обстоятелствата, постоянно да ревизираме какво стои зад думите на политиците. Това се опитваме от „ Белингкат “ да вършим и се надявам младото потомство в България единствено да търси обстоятелствата “, сподели още Христо Грозев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР