Награда за изключителен принос за развитието на община Нова Загора

...
Награда за изключителен принос за развитието на община Нова Загора
Коментари Харесай

Награда за изключителен принос за развитието на Община Нова Загора получи посмъртно кметът Николай Грозев

Награда за извънреден принос за развиването на община Нова Загора получи посмъртно кметът Николай Грозев, оповестиха от общинския пресцентър. Отличие в такава категория се присъжда за пръв път на церемонията на годишните награди на Община Нова Загора, задачата на които е да се отличат хората, съдействали за одобряване престижа, просперитета и благополучието на общината.
 
Според присъдилите оценката, Николай Грозев, който бе кмет в продължение на 15 години, е съдействал Нова Загора да бъде град с нов европейски тип и по едно и също време с това да резервира своята еднаквост. Той умря ненадейно на 24 април, т.г. Д-р Димитър Димитров стана притежател на наградата " Посланик на положителното " за това, че в края на септември избави живота на давещо се момиченце от Кортен.
 
За " Спортист на 2022 година " бе приета лекоатлетката Симона Гочева, спечелила през през годината три златни и един сребърен орден от влиятелни шампионати в страната. Наградата за " Активна доброволческа активност " е за Десислава Узунова, основател на благотворителен концерт.
 
Фирмата " Аерзетикс " ООД е удостоена наградата " Работодател на 2022 година ". Отличието в категорията " Принос в развиването и одобряването на българската просвета и еднаквост в Община Нова Загора " бе присъдено на Петко Танев, учител по изкуства и музикален началник на певчески групи и обединения в град Нова Загора.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР