Нагъл грабеж е извършен от трима маскирани мъже, които носели

...
Нагъл грабеж е извършен от трима маскирани мъже, които носели
Коментари Харесай

Без грам милост: Менте полицаи ошушкаха пенсионери, пребиха ги зверски

Нагъл обир е осъществен от трима маскирани мъже, които носели облекла с надпис „ Полиция “. Престъплението е станало нощес към 21:10 часа на улица „ Покровнишко шосе “, в местността Проевски чифлик край Благоевград.
Сигналът за случая е подаден в Първо РУ-Благоевград 30 минути по-късно от пострадалите. Тримата бандити са нахлули в къщата на 70-годишен мъж и неговата 67-годишна брачна половинка.
Носели маски на главите и тъмни дрехи. Двамата притежатели на жилището таман си били легнали и не усетили по какъв начин тримата мъже са влезнали в дома им. На тях са им нанесени удари в региона на гърдите и телата. След това нарушителите са отмъкнали сумата от към 2000 лв..
Пострадалите са превозени до Центъра за незабавна здравна помощ-Благоевград. И двамата имат доста рани по телата от удари с палки. След осъществен медицински обзор е открито, че мъжът е с разкъсно-контузна рана в региона на главата, а дамата е с отоци на едната ръка и единия крайник и разкъсно-контузни рани по главата.
Настанени са за лекуване в МБАЛ-Благоевград без заплаха за живота. За случая е известена Районна прокуратура-Благоевград и е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс. Работата по издирването на тримата причинители на грабежа продължава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР