Наемите в София са в доста широки граници според квартала,

...
Наемите в София са в доста широки граници според квартала,
Коментари Харесай

Нокаут! Ето какви наеми искат в София

Наемите в София са в много необятни граници съгласно квартала, обзавеждането на жилището и съществуването на спомагателни улеснения като да вземем за пример гардероб и паркомясто.

Наемите на двустайните жилища остават постоянни през последните месеци и са сред 240 евро и 550 евро, а на тристайните са от 350 евро до 1000 евро, демонстрират данни на компания за недвижими парцели, представени от " Труд "
-->
Най-високи са наемите в кварталите Изток, Лозенец, Иван Вазов и идеалния център. По-достъпни квартали са Надежда, Люлин и Обеля. Трудно може да бъде посочен междинен размер на наемите в столицата, тъй като те са в доста необятен диапазон. Но най-често договорите за наем се подписват към 400-420 евро за двустайните, и към 500-600 евро за тристайните жилища, разясняват брокери.

В центъра на столицата наемът за 3-стаен парцел с положително местонахождение и с спомагателни улеснения, като паркомясто и ново обзавеждане, всекидневно надвишава 1000 евро на месец. Това се дължи на недостига на качествени предложения на пазара, считат брокери. При излизане на пазара на прекрасен апартамент доста бързо се намира наемател.

Сред наемателите има както доста българи, по този начин и чужденци. Най-често чужденците работят в огромни компании и до момента в който са в страната желаят да живеят в прекрасен дом на комфортно за тях място. А съответният размер на наема за тях не е от решаващо значение при избора на имот=

За хората, които знаят какво желаят и са подготвени да се открият, покупката на апартамент е вярното решение. Дори за хора, които постоянно сменят работното си място е по-изгодно да живеят в личен дом, в сравнение с да заплащат наем. Ако решат да сменят квартала или града, в който живеят, постоянно могат да продадат остарелия си дом и с парите да купят нов апартамент, разясняват брокерите..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР